Echt Leder

Verzenden

Voor het bezorgen van onze artikelen binnen Nederland, werken wij samen met DHL. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling verzonden wordt. Mocht u op het moment van afleveren niet thuis zijn, dan zal worden gekeken of het pakketje eventueel door uw buren kan worden aangenomen. Indien dit niet mogelijk is, zal het pakketje de volgende dag wederom bij u worden aangeboden.

Verzendkosten Nederland

Voor bestellingen onder de € 25,- zijn wij genoodzaakt een bijdrage in de verzendkosten te berekenen van € 5,95. Bestellingen van € 25,- of meer worden door ons gratis verzonden.

Verzendkosten België

Voor bestellingen onder de € 25,- zijn wij genoodzaakt een bijdrage in de verzendkosten te berekenen van € 9,95. Voor bestellingen boven de  € 25,- vragen wij een bijdrage van € 4,- in de verzendkosten.

Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw bestelling. Indien u toch niet helemaal tevreden bent met het door u bestelde product, dan kunt u deze (uiteraard ongedragen) retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

U dient dan binnen deze termijn (van 14 dagen) contact op te nemen met onze klantenservice, door te mailen naar: klantenservice@riemenfactory.nl

Vermeld in deze mail altijd het factuurnummer, de reden van het retourneren en uw bankrekeningnummer waarop wij uw aankoopbedrag terug kunnen storten. Na onze reactie kunt u dan het door u bestelde product, voldoende gefrankeerd, aan ons retourneren.Let op: indien u afwijkt van deze procedure, kunnen wij helaas niet overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag.

 

Wij verzenden met DHL